2 Ekim 2012 Salı

CanBus


FiloWay Araç Takip Sistemleri

Klasik Araç Takip Cihazından Fazlasını İsteyenleri İçin...



Canbus ara birimi nedir ?


•Canbus arabirimi,yeni model araçlarda bulunan elektronik beyinlerin dışarıya verdiği (standart tescilli veri protokolü J1939) kodları okuyarak, kullanıcıya ihtiyacı olan YAKIT MALİYETLERİ ve ARAÇ PERFORMANSI gibi rapor ihtiyaçlarını FiloWay web tabanlı arayüzü rapor haline getirir.
•Araç beyninde oluşacak teknik hataları (Araç sevis mesafeleri) Canbus ara birimi hesaplar ve FiloWay web tabanlı ara yüzü ile araç servis ihtiyaçlarını kullanıcılara rapor halinde sunar.
•Tescilli standart protokoller:
•J1939 Tescilli standart protokoldür. Kamyon veya otomobil üreticileri tarafından üretim anında araçlara üretici tarafından tanımlanmıştır. FiloWay Canbus arabirimi bu araçlardaki verilerin tümünü çevirmez, filo yönetimi için amaçlanmış olduğundan verileri filitreler ve ancak yönetim için seçilmiş aşağıda listede bulunan veri bilgisini çevirir.
*
•Neden Canbus ?
•Kurumsal hedefi olan ve teknolojiyi yatırım haline getirip maliyetlerini düşürmek isteyen tüm firmalarda filo yönetimi için yapılacak en uygun yatırım Canbus dır.
•Canbus araç beyninde bulunan detaylı bilgileri bütçe raporlarında en yararlı hale getirir. Bu veriler ve istatistiksel araç raporları ile daha düşük maliyet tasarrufları sayesinde hedeflerinize ulaşmanızı sağlar.

Filonuzdaki tüm araçların şöför gösterge paneli merkez ofisinizden takip'de...

Motor devir saati

Araç hızı

Araç toplam km

Depo yakıt seviyesi

Anlık yakıt tüketimi

Toplam çalışma saati

Motor yağ seviyesi ve basıncı

Takograf verileri

Gaz pedalı basınç yüzdesi

Aks başına düşen yük miktarı

Servise kalan km bilgisi

Araç arıza kodları


*Araç tarafından desteklenmesi kaydı ile.

Araç Takip Sistemi, Araç Takip Cihazı, Araç Takip Fiyatı, Uydu Araç Takip, Filo Araç Takip, Filo Takip, Canbus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder