2 Ekim 2012 Salı

FiloWay Araç Takip Sistemleri


FiloWay Araç Takip Sistemleri

Araç Takip Sistemi, araçlarınızın coğrafi konumları hakkında internet bağlantısı üzerinden güncel bilgi sağlayan, hareketlerini kayıt altına alan, çeşitli algılayıcılar ile bilgi toplayan ve kaydeden, bunlarla ilgili raporlamalar yapan ve canlı denetlemeler ile anında e-posta ve/veya SMS yoluyla bilgilendirme yapan servisler bütünüdür.

Akıllı Araç Takip Sistemi (Smart vehicle tracking system) ile GPS (global konum belirleme sistemi) uyduları, GSM/GPRS haberleşme sistemleri teknolojileri kullanılarak araçların ya da araç filolarının etkin, kolay ve ekonomik olarak takip edilmesini ve yönetilmesini sağlar.

Araç takip sistemleri, işletmelerin giderek artan mobil operasyonlarını daha iyi yönetmelerine olanak sağlamaktadır, Bu Sistem kullanıldığı firmalar için büyük kolaylık sağlamıştır.

Bu Cihazlar Sayesinde Araçlarınızın Nerede olduğu Kaç Km hızla gittiği nerde durup nerde hareket ettiği gibi bir çok detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz gibi sistem e-mail veya Sms yoluyla verileri ulaştırabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder